PROSLAVE & EVENTI

Organizacija događanja

MK-By the way pruža prostran interijer i eksterijer za organizaciju prigodnih i poslovnih događanja, kapaciteta do 500 sjedećih mjesta. Više od 15 godina ugostiteljskog iskustva, kao i praćenje posljednjih trendova naš restoran čini idealnim izborom za poslovna i prigodna događanja. Kroz godine iskustva, stekli smo duboko razumijevanje potreba naših gostiju te smo uvijek spremni prilagoditi se njihovim željama i očekivanjima.

UNUTARNJA
SALA

150 sjedećih mjesta

SVEČANA
SALA

150 sjedećih mjesta

ZATVORENA
TERASA

50 sjedećih mjesta

VANJSKA
TERASA

150 sjedećih mjesta

Želimo da svaki događaj bude jedinstven i nezaboravan. Stoga nudimo mogućnost izrade personaliziranih menija koji će zadovoljiti ukuse Vaših gostiju. Naša se fleksibilnost očituje i u prilagodljivosti prostora prema vašim potrebama i prigodi događanja.Bilo da organizirate poslovni sastanak, konferenciju, svečanu večeru ili privatnu proslavu, MK-By the way pruža sve potrebne resurse i profesionalnu podršku kako biste osigurali uspješno i besprijekorno proveden događaj.

Prigodna događanja: rođendani, krstitke, Sv. pričesti, krizme, privatni party, djevojačke/momačke večeri, karmine...
Poslovna događanja: domjenci, poslovni eventi, konferencije zatvorenog i otvorenog tipa...

Uz nas, Vaša će prigodna i poslovna događanja biti obilježene elegancijom, udobnošću i vrhunskim gastronomskim iskustvom. Kontaktirajte nas s povjerenjem, Tim MK-By the way