O NAMA

Za velike gurmane i ljubitelje roštilja na drveni ugljen

Na području Donjih Svetica, smjestila se MK By the way, rustikalno uređena lokacija koja pruža savršen ugođaj za druženje uz jutarnju kavu i ručak, ali i sve do otmjenog pića i večernjeg izlaska do ranih jutarnjih sati. MK-By the way destinacija je na koju svakoga dana pristižu veliki gastronomi i ljubitelji roštilja. Specijalitete koje možete pronaći u našim restoranima krase svježe i domaće namirnice, koje naši kuhari pretvaraju u pravu gastronomsku idilu.

Uživanje u autentičnim okusima tradicionalnih leskovačkih specijaliteta s roštilja na drvenom ugljenu predstavlja jedinstveno gastronomsko iskustvo koje nudimo u našoj kleti. Jedan od ključnih faktora koji čini naše specijalitete tako posebnim je tradicionalni način pripreme na drvenom ugljenu. Spoj tradicije, inovativnosti i svježih namirnica pruža savršenstvo mirisa i okusa čime odiše naša bogata gastronomska ponuda. U našem À la carte jelovniku možete pronaći brojne specijalitete, od junećih, svinjskih i pilećih jela s roštilja, pa sve do raznih izvedbi teletine, salata, toplih i hladnih predjela, bogatih mesnih plata i slastica iz domaće proizvodnje.

Osim sjajnih vina koja krase našu vinsku kartu i mirisa leskovačkih specijaliteta s roštilja na drveni ugljen, u našoj se kleti širi nezaboravna atmosfera svakog petka i subote. Restoran djeluje i kao noćni klub, pružajući nezaboravan provod uz tamburaše i regionalnu glazbu.

À LA CARTE
PONUDA

DNEVNA
PONUDA

ORGANIZACIJA
DOGAĐANJA

TAMBURAŠKE
VEČERI